Tässä oppaassa kerrotaan mitä tehdä, jos et pysty manuaalisesti määrittämään L2TP:tä tai PPTP:tä reittimeesi.

ExpressVPN:n manuaaliset määritykset on suunniteltu laitteille, joilla ei voi käyttää ExpressVPN:n sovelluksia. ExpressVPN käyttää OpenVPN:ää manuaalisiin määrityksiin.

Siirry osioon…

Suositeltu ratkaisu: määritä OpenVPN:llä
Suositeltu ratkaisu: käytä ExpressVPN:n sovellusta reitittimelle
Vaihtoehtoinen ratkaisu: käytä reititintä, joka tukee OpenVPN-määrityksiä

Suositeltu ratkaisu: määritä OpenVPN:llä

Jos reitittimesi tukee OpenVPN:ää, voit tehdä manuaalisen määrityksen. Tähän protokollaan sisältyy ExpressVPN:n määritystiedostojen lataaminen ja niiden manuaalinen asentaminen reitittimeen.

Voit seurata reitittimellesi luotuja ohjeita tai ottaa yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen, jos reititinmalliasi ei ole listattu. Ennen kuin otat yhteyttä asiakastukeen, tarkista reitittimesi tekniset tiedot varmistaaksesi, että se tukee manuaalisesti määritettyjä OpenVPN-yhteyksiä.

Suositeltu ratkaisu: käytä ExpressVPN:n sovellusta reitittimelle

ExpressVPN:n sovellus reitittimelle salaa reitittimesi verkkoliikenteen ja antaa saman suojan reitittimeen yhdistetyille laitteille. Jotta voit käyttää ExpressVPN:n sovellusta reitittimelle, sinun tulee ladata ja asentaa ExpressVPN:n laiteohjelmisto tuetun reititinmallin ohjelmiston tilalle.

ExpressVPN:n sovellus reitittimelle on tällä hetkellä saatavilla valikoiduille Asusin, Linksysin ja Netgearin reitittimille. Jos käyttämääsi reititinmallia ei tueta, voit ehdottaa sen lisäämistä ExpressVPN:n asiakastuen kautta.

Vaihtoehtoinen ratkaisu: käytä reititintä, joka tukee OpenVPN-määrityksiä

Jos käyttämäsi reititin ei tue OpenVPN-määrityksiä, suosittelemme reitittimen vaihtamista.

OpenVPN perustuu avoimeen lähdekoodiin ja hyödyntää avaintenvaihdossa SSL/TLS:ää, mikä tekee siitä suositun ja luotetun protokollan, joka tarjoaa yhdistelmän sekä nopeutta että turvallisuutta. Monet nykyaikaiset eri hintatasojen reitittimet tukevat OpenVPN:ää.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun