Tässä oppaassa kerrotaan, miten ExpressVPN Keys (ExpressVPN:n salasanaohjelma) otetaan käyttöön ExpressVPN:n iOS-sovelluksessa.

Siirry osioon…

ExpressVPN Keys -tilin luominen
ExpressVPN Keysin käyttöönotto toisella laitteella
ExpressVPN Keysin käyttäminen
Virheestä ilmoittaminen

ExpressVPN Keys -tilin luominen

1. Asenna ja ota käyttöön ExpressVPN:n iOS-sovellus.
  2. Jos näet Keys-otsakkeen, seuraa sen käyttöönotto-ohjeita tilin luomiseksi:
    1. Luo pääsalasana.
    2. Tallenna palautuskoodisi varmaan talteen. Tarvitset palautuskoodia käyttöoikeuden palauttamiseen, jos kadotat pääsalasanasi.
    3. Syötä pyydettäessä kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

ExpressVPN Keysin käyttöönotto toisella laitteella

Tärkeää: Jos olet luonut ExpressVPN-tilin Android- tai iOS-sovelluksen ilmaisen kokeilun kautta, sinun täytyy asettaa salasana (ja sähköpostiosoite) ExpressVPN-tilillesi ennen kuin voit käyttää ExpressVPN Keysiä muilla laitteillasi.

Jos sinulla on jo ExpressVPN Keys -tili ja haluat käyttää ExpressVPN Keysiä toisella laitteella, seuraa näitä vaiheita:

1. Asenna ExpressVPN Keys uudelle laitteellesi:
  2. Seuraa annettuja ohjeita ottaaksesi salasanojen hallinnan käyttöön.
  3. Syötä pyydettäessä kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.
  4. Avaa salasanojen hallinta.

Kirjautumistietosi tallentuvat ja ovat käytettävissä kaikilla laitteillasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

ExpressVPN Keysin käyttäminen

Siirry alla oleviin oppaisiin saadaksesi tarkempia ohjeita liittyen ExpressVPN Keysin käyttöön iOS:llä:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Virheestä ilmoittaminen

Jos kohtaat ongelmia käyttäessäsi ExpressVPN Keysiä iOS:llä, seuraa näitä vaiheita:

1. Napauta Tuki > Lähetä sähköposti.
  2. Seuraa annettuja ohjeita.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.