Use ExpressVPN on your devices.
Tarvitsetko VPN:n tai DNS:n laitteellesi?
Hanki ExpressVPN nyt
Use ExpressVPN on your devices.
Yksi ExpressVPN-tili. Kaikki laitteet.
Hanki sovelluksia ilmaiseksi
Tärkeää: Jotkin Android-versiot eivät salli APK-asennuksia. Jos haluat asentaa ExpressVPN-sovelluksen, eikä APK-tiedoston asentaminen ole mahdollista, asenna ExpressVPN:n Android-sovellus tavalliseen tapaan.

Tässä oppaassa näytetään, miten Android-laitteen (Android 5.0 tai sitä uudempi versio) asetukset määritetään siten, että laitteeseen voidaan ladata sovelluksia Google Play Kaupan ulkopuolelta.

Jotta voit käyttää ExpressVPN:n Android-sovellusta, laitteessasi tulee olla Android 5.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmän versio.

Tärkeää: Kun olet suorittanut seuraavat vaiheet, mikä tahansa asentamasi sovellus toimii laitteessasi. Ole varovainen, ettet asenna sovelluksia epäilyttävistä lähteistä tai klikkaa linkkejä, jotka voivat asentaa laitteeseesi haitallisia tiedostoja. Asentamiesi sovellusten luotettavuuden tarkastaminen on sinun vastuullasi.

Siirry osioon…

Android 8 tai uudempi
Vanhempi kuin Android 8

Android 8 tai uudempi

Muut kuin Samsung-laitteet:

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Suojaus ja yksityisyys > Lisäasetukset.
  3. Napauta Asenna tuntemattomia sovelluksia.
  4. Valitse selain (esim. Chrome tai Firefox), josta haluat ladata APK-tiedostoja.
    Valitse selain, josta haluat ladata APK-tiedostoja.
  5. Laita päälle Salli sovellusten asennus.

Samsung-laitteet:

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Biometriset tiedot ja suojaus > Asenna tuntemattomia sovelluksia.
  3. Valitse selain (esim. Chrome tai Firefox), josta haluat ladata APK-tiedostoja.
  4. Laita päälle Salli sovellusten asennus.
Tärkeää: Älä lataa ExpressVPN:n APK-tiedostoa ulkopuolisista lähteistä, sillä kyseisiä tiedostoja on luultavasti peukaloitu. Jos tarvitset apua ExpressVPN:n APK-tiedoston lataamisessa, ota yhteyttä asiakastukeemme.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Vanhempi kuin Android 8

Tärkeää: Jotta voit käyttää ExpressVPN:n Android-sovellusta, laitteessasi tulee olla Android 5.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmän versio.
  1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Napauta Suojaus.
  3. Laitteen ylläpito -osion alla laita päälle Tuntemattomat lähteet.
Tärkeää: Älä lataa ExpressVPN:n APK-tiedostoa ulkopuolisista lähteistä, sillä kyseisiä tiedostoja on luultavasti peukaloitu. Jos tarvitset apua ExpressVPN:n APK-tiedoston lataamisessa, ota yhteyttä asiakastukeemme.