Tärkeää: Jos olet maassa, jossa internetiä sensuroidaan laajasti, tai käytät ExpressVPN:n manuaalisia määrityksiä, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit ratkaista ongelmia, jotka estävät pääsyn sovelluksiin, verkkosivustoille tai verkkopalveluihin ExpressVPN:n ollessa yhdistettynä. Pääsy tiettyyn sisältöön saattaa olla estetty näistä syistä johtuen:

• Jotkin sovellukset, verkkosivustot ja verkkopalvelut estävät VPN-palvelimilta saapuvat yhteydet.
  • VPN-palvelimen ja sovelluksen, verkkosivuston tai verkkopalvelun välillä on yhteysongelmia.
  • Sovellus, verkkosivusto tai verkkopalvelu saa selville todellisen sijaintisi laitteesi sijaintipalveluiden, GPS:n, Wi-Fi-sijainnin tai LTE-yhteyden välityksellä.

Sovellukset, verkkosivustot ja verkkopalvelut, joilla ei ole maantieteellisiä rajoituksia

Jos et pääse palveluun, verkkosivustolle tai verkkopalveluun, joilla ei ole maantieteellisiä rajoituksia (esimerkiksi pankkien verkkosivustot) VPN-yhteyden ollessa päällä, kokeile toiseen VPN-sijaintiin yhdistämistä tai sovelluskohtaista yhdistämistä.

Toiseen palvelinsijaintiin yhdistäminen…

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Sovellukset, verkkosivustot ja verkkopalvelut, joita koskevat maantieteelliset rajoitukset

Seuraa alla olevia vianmääritysohjeita ongelman ratkaisemiseksi. Kokeile jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut. Jos ongelmat ratkeavat, seuraavia vaiheita ei tarvitse suorittaa.

1. Laita mobiililaitteen sijaintiasetukset tai -palvelut pois päältä.
  2. Käytä ExpressVPN-selainlaajennusta pöytäkoneessasi.
  3. Yhdistä sopivaan VPN-palvelinsijaintiin.
  4. Vieraile verkkosivustolla tai -palvelussa uudelleen.

1. Laita mobiililaitteen sijaintiasetukset tai -palvelut pois päältä

Jos ExpressVPN-yhteys on päällä mobiililaitteella, laita sijaintiasetukset pois päältä ja yhdistä sitten VPN uudelleen. Tämä voi estää mobiililaitetta havaitsemasta todellista sijaintiasi.

Android

1. Avaa Asetukset.
  2. Napauta Sijainti.
  3. Laita ylhäältä Käytä sijaintia pois päältä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

iOS

1. Avaa Asetukset.
  2. Napauta Tietosuoja > Sijaintipalvelut.
  3. Laita Sijaintipalvelut pois päältä.
  4. Napauta Pois päältä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

2. Käytä ExpressVPN-selainlaajennusta tietokoneessasi

Jos ExpressVPN-yhteys on käytössä tietokoneella, asenna ExpressVPN-selainlaajennus ja yhdistä VPN uudelleen. Tämä voi estää tietokonetta havaitsemasta todellista sijaintiasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

3. Yhdistä sopivaan VPN-palvelinsijaintiin

Muodosta ExpressVPN-sovelluksessa yhteys sellaisen maan VPN-palvelinsijaintiin, jossa sovellus, verkkosivusto tai verkkopalvelu on saatavilla.

Jos tarvitset apua sopivan VPN-palvelinsijainnin valitsemisessa tietyn sovelluksen, verkkosivuston tai verkkopalvelun käyttöä varten, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen.

Toiseen palvelinsijaintiin yhdistäminen…

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

4. Yritä käyttää sovellusta, verkkosivustoa tai verkkopalvelua uudelleen

Avaa sovellus, verkkosivusto tai verkkopalvelu uudelleen. Jos ongelmat jatkuvat yhä, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.