Seuraa näitä vianmääritysohjeita, jos:

• ExpressVPN-sovelluksen käynnistäminen ei onnistu
  • näet jonkin seuraavista virheilmoituksista:
    • “Kone ei saatavilla“
    • “Palvelu ei saatavilla“
    • “Palvelua ei voitu aloittaa“

Esitarkastus

Avaa ja sulje ExpressVPN-sovellus ja tarkasta, onko ongelma ratkennut.

Jos ongelma ei ratkennut, seuraa näitä vaiheita:

1. Asenna kaikki Windows-päivitykset.
  2. Lataa ExpressVPN:n Windows-sovelluksen viimeisin versio.

Jos ongelma ei ratkea, seuraa omalle Windows-laitteellesi suunnattuja ohjeita:

Windows 7

1. Klikkaa Windowsin aloitusvalikkoa. Siirry kohtaan Kaikki ohjelmat > Apuohjelmat.
  2. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella Komentokehotetta ja klikkaa sitten Suorita järjestelmänvalvojana käynnistääksesi komentokehotteen täysin hallinnollisin oikeuksin.
  3. Kirjoita komentokehotteeseen seuraava teksti:
    net start ExpressVpnservice
  4. Paina Enter.
  5. Käynnistä ExpressVPN uudelleen.
  6. Jos ongelma ei ratkea, käynnistä tietokone uudelleen tai asenna ExpressVPN uudelleen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Windows 8 ja 10

1. Paina Käynnistä tai Windows-näppäin + X avataksesi valintaikkunan.
  2. Etsi Komentokehote (järjestelmänvalvoja).
  3. Kirjoita komentokehotteeseen seuraava teksti:
    net start ExpressVpnservice
  4. Paina Enter.
  5. Käynnistä ExpressVPN uudelleen.
  6. Jos ongelma ei ratkea, käynnistä tietokone uudelleen tai asenna ExpressVPN uudelleen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Windows Server

ExpressVPN:ää ei välttämättä ole mahdollista käynnistää, jos langaton lähiverkkopalvelu ei ole päällä laitteessasi.  Näin laitat sen päälle:

1. Sulje ExpressVPN-sovellus.
  2. Avaa Palvelinhallinta.
  3. Valitse Ominaisuudet > Lisää ominaisuus.
  4. Valitse Langaton lähiverkkopalvelu.
  5. Klikkaa Asenna > Sulje > Valmis.
  6. Käynnistä ExpressVPN uudelleen.
  7. Jos ongelma ei ratkea, käynnistä tietokone uudelleen tai asenna ExpressVPN uudelleen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.