For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN Aircove eller Aircove Go. Opsætningen for begge er ens.

Spring til…

1. Tænd for din Aircove router
2. Forbind din enhed til routeren
3. Fuldfør opsætningen

1. Tænd for din Aircove-router

Saml den todelte strømadapter. Slut den til din Aircove-router, og sæt den i en stikkontakt. Brug derefter det medfølgende Ethernet-kabel til at forbinde Aircoves internetport til dit modem eller eksisterende routers LAN-port.

connect expressvpn router to lan port

connect expressvpn aircove go to lan port

Når du tænder for Aircove, starter den automatisk i løbet af ca. et minut.

Andre måder at opsætte Aircove på

Har du ikke en LAN-port til internetadgang? Vil du bruge Aircove med en anden router? Her er andre måder, du kan forbinde eller bruge Aircove på:

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

2. Forbind din enhed til Aircove

Forbind din enhed til Aircove ved hjælp af wi-fi eller Ethernet-kabel.

Android- og iOS-smartphones

Brug din smartphone til at scanne QR-koden i bunden af din Aircove for automatisk at forbinde din smartphone til Wi-Fi-netværket.

Denne QR-kode fungerer kun, hvis du konfigurerer Aircove for første gang, eller hvis du har nulstillet Aircove til fabriksindstillingerne (dvs., at du ikke har ændret nogen Aircove-indstillinger som f.eks. standarden for wi-fi-navn og -adgangskode).

aircove back label qr code

back label on aircove go

Alternativt kan du oprette forbindelse manuelt ved at søge efter Aircove wi-fi-netværket på din smartphone. Netværksnavnet vises som “Aircove-XXX”, hvor “XXX” er unikt for hver router. Du kan tjekke etiketten i bunden af din Aircove-router for at finde det fulde navn og adgangskoden.

Når den er valgt, bliver du bedt om at indtaste netværksadgangskoden.

PC og laptops

For wi-fi vises netværksnavnet som “Aircove-XXX”. Du kan tjekke etiketten i bunden af din Aircove-router for at finde det fulde navn og adgangskoden. Det kan tage et stykke tid, før routeren dukker op på listen over netværk.

Når den er valgt, bliver du bedt om at indtaste netværksadgangskoden. Du finder denne kode i bunden af din Aircove.

Aircove back label wi-fi

wifi name and password on aircove back label

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

3. Fuldfør opsætningen

Indtast expressvpnrouter.com i adresselinjen af din webbrowser. Vælg Kom godt i gang.

How to set up your expressvpn aircove get started

Aircove vil herefter registrere din internetforbindelse. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste det brugernavn og den adgangskode, som din internetudbyder gav dig. Vælg Forbind.

Bemærk! Hvis du oplever problemer med at oprette forbindelse til internettet, skal du muligvis aktivere “bridge-tilstand” på din internetudbyders modemrouter eller bruge dens “DMZ”-funktion. Få mere at vide

expressvpn connect to the internet

Hvis du allerede har en ExpressVPN-konto:

1. Vælg Log ind på ExpressVPN.
    2. Angiv din ExpressVPN-aktiveringskode. Hvis du ikke har den, skal du vælge spørgsmålstegnet og følge vejledningen om, hvordan du får den.

sign in to expressvpn screen with activation code entered

1. Vælg Log ind på ExpressVPN.

Hvis du ikke har en ExpressVPN-konto:

1. Vælg Prøv gratis i 30 dage.
  2. Angiv din e-mailadresse.
  3. Vælg Start gratis prøveperiode for at indlæse Aircoves gratis prøveperiode med ExpressVPN. Dette giver dig adgang til alle ExpressVPN’s funktioner i 30 dage.

Hvis du vil bruge Aircove uden en VPN, skal du vælge Spring over.

Vælg derefter, om du vil dele anonymiserede data for at hjælpe med at forbedre ExpressVPN-produkter. Vælg enten OK eller Nej tak for at fortsætte.

help improve expressvpn

På den næste skærm kan du navngive dit wi-fi-netværk. Angiv et nyt navn og en ny adgangskode, og vælg derefter Fortsæt.

aircove set up wi-fi

Opret derefter en adgangskode for at tilgå dit Aircove-kontrolpanel, og vælg Fortsæt.

expressvpn router set admin password

Nu vil din Aircove automatisk installere alle tilgængelige opdateringer.

expressvpn router checking for updates

Bagefter bliver du bedt om at oprette forbindelse til dit nye wi-fi-netværk ved hjælp af de loginoplysninger, du oprettede tidligere.

router connect to new wi-fi

Tillykke, du har nu konfigureret din ExpressVPN Aircove.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen